erwinache Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 M-am hotarat sa repun in functiune acest deck, care la vremea lui,era foarte performant dar am constatat ca alcineva a intervenit in interior si a incercat sa-l repare fara sa mai puna inapoi ceea ce scosese.In consecinta daca cineva poate sa ma ajute cu un integrat LM6402H-139 de la Sanyo sau cu placa de la acest model sau de la DD-VR9 rog sa ma contacteze pentru pret pe e-mail [email protected] sau 0730559139. Multumesc si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erwinache Postat Decembrie 19, 2019 Autor Share Postat Decembrie 19, 2019 La 07.09.2019 la 13:42, erwinache a spus: M-am hotarat sa repun in functiune acest deck, care la vremea lui,era foarte performant dar am constatat ca alcineva a intervenit in interior si a incercat sa-l repare fara sa mai puna inapoi ceea ce scosese.In consecinta daca cineva poate sa ma ajute cu un integrat LM6402H-139 de la Sanyo sau cu placa de la acest model sau de la DD-VR9 rog sa ma contacteze pentru pret pe e-mail [email protected] sau 0730559139. Multumesc si numai bine. Salutari.Am rezolvat cu un aparat similar defect pe post de donator.Se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate