Laurian Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Salutare tuturor. Mi-am luat de curând un amplif Darkvoice 336SE. Lăudat pe net (şi nu degeaba - sună extraordinar pe beyerdynamic-urile DT-1770 Pro). Doar că, încă de la început, pe canalul stâng mi-a apărut un zgomot ciudat şi inconstant. Nu e un zumzet sau un "sâsâit" permanent, la aceeaşi frecvenţă, cum au mai păţit alţii, ci un sunet care aduce foarte mult cu păcăniturile electrostatice. Ca în cazul unui disc vinil, alternând cu zgomotul pe care îl face un potenţiometru murdar când îl roteşti. Apare şi atunci când volumul este la zero (şi chiar fără a conecta cablul de semnal audio). Volumul zgomotului nu se modifică odată cu volumul semnalului din căşti. E acolo - apare, uneori dispare câteva minute şi apare din nou, ca şi cum ceva în aparat s-ar încărca electrostatic şi apoi s-ar descărca în căşti. Mai mult, zgomotul persistă 2-3 secunde şi după ce opresc alimentarea amplificatorului. În rest, ampliful merge brici. Fără zgomot de fond între piese, sunet precis şi curat, dinamică bună, başi, înalte, rezoluţie, soundstage, totul OK. Aţi întâlnit ceva asemănător? Care ar putea fi cauzele? Mulţam fain, vorba ardeleanului 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 O masa intrerupta sau o lipitura rece, pare sa treaca tensiune continua prin potentiometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurian Postat Iunie 9, 2019 Autor Share Postat Iunie 9, 2019 Salutare. Am inlocuit power tube-ul si totul e in ordine acum. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate