Sari la conținut
HiFi Tech

Postări Recomandate

AUDIOVECTOR QR1

Asculta muzica asa cum a fost conceputa in studio. Te asteptam la noi in showroom (strada Sperantei 29, parter, sector 2) pentru o demonstratie. In perioada 15 – 28 Septembrie am pregatit special pentru tine un sistem compus din boxe Audiovector QR1 si QR3 (Made in Denmark), amplificator cu lampi Tsakiridis Aeolos ULTRA, streamer Aria 2 si DAC Musical Fidelity M6 DAC, cabluri XLO si multe altele. 
Profita de posibilitatea de a asculta aceste boxe pentru ca poti castiga una gratis la tombola HiFi Center. Gasesti pe pagina noastra de facebook informatiile. 
Suna si programeaza-te pentru o auditie:
0749988186 sau 0314379913

 

 

  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
 
Buna ziua!
Le multumim tuturor celor care au trecut pe la noi sa asculte boxele Audiovector din seria QR. Va reamintim ca acestea pot fi ascultate si in aceasta saptamana. Suntem chiar si sambata la showroom. Pentru informatii sunati la unul din numerele de telefon 0749988186 sau 0314379913. 
De asemenea nu uitati de tombola noastra avand ca premiu o pereche de boxe Audiovector QR1. Detalii pe pagina de facebook HiFi Center. 
 
 
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.